Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

190926 VKV BVK nr 10 Sofia angrebPå forhånd var vi storfavorit og det kom bag på mange, at der måtte smides et sæt undervejs i kampen, men ret beset, var det ikke ligefrem guldspillet der prægede vores præstation. Fire dage tidligere var der langt mere klasse over spillet, da vi stod som arrangør af TimeGruppen Cup og selv var så ugæstfri at tage den endelige sejr i et felt som rummede nr. 1 og 3 fra Norge, Top Volley og Koll,  nr. 3 fra Sverige Hylte-Halmstad samt top-5 fra sidste sæsons Volleyliga, Holte, Brøndby, ASV, Team Køge og Frederiksberg, men denne sene torsdagsaften hang spillet ikke rigtigt sammen.


VKV bragte sig i front med 7-2 og selv om vores servemodtagning blev godt styret af libero Laura Kjelstrup, med støtte af Alina Sode og vores nyerhvervede Amerikaner Jaime Kosiorek, havde vi svært ved at vinde point. Kun en anden af vores nye spillere Sofia Bisgaard, fra Gentofte Volley, havde i denne periode succes i angrebet og levede dermed op til den topscorerværdighed hun erhvervede sig i sidste sæsons Volleyliga.

Vi fik på en god servestime af Mette Breuning, kontakt ved stillingen 8-8 og gik videre til en 12-8 føring og øgede yderlige til sættets afslutning ved 25-18.

I andet sæt kom vi bedre fra start. Der var flere der bød ind i angrebet og Alina Sode havde i dette sæt sin bedste periode med fire vinderslag. Vi holdt føringen gennem hele sættet, som sluttede 25-22.

I tredje sæt faldt vores spil helt fra hinanden. Fejlene stod i kø til både fejlserver, netfejl og slag ud af banen og i modtagningen kneb det også med at holde styr på et flot servepres fra VKV´s side. Ikke mindre end 16-4 kom VKV foran, før vi i Alina Sodes serv fik rettet en del op på det, da hun servede fra 5-16 til 11-16.  Angrebet haltede stadig og eneste grund til at VKV ikke igen kunne øge, var en række gode blokader fra de to centerspillere Mette Breuning og Julie de Blanck, som er vendt hjem til Danmark efter et 4-årigt college ophold i USA. VKV stod distancen sættet ud og tog det dermed 25-19.

I fjerde sæt tydede det på at vores piger ville bevise den forventede niveauforskel. Vi kom på en god servestime af Mette Breuning i front med 6-0 og der blev fulgt godt op i næste rotation, hvor det var anfører Eva Bang der stod for serven frem til 11-1. Føringen på ti point hold sættet ud og vi kunne tage sejren med 25-15 på især gode angreb fra Jaime Kosiorek og Sofia Bisgaard.

2019 2020 Holdbillede BVK VolleyligaTil trods for sejren, var der ikke den store jubel i Brøndbylejren. Der var en del bekymrede miner over hvor svingende spillet var og der var en erkendelse af, at spillet skal ligge væsentligt tættere på det der blev præsteret i TimeGruppen Cup, når vi allerede i næste kamp, på udebane d. 13. oktober, skal møde vores evige rivaler fra Holte IF. Vi har siden da fået tilgang af anføreren for det australske landhold Jaimee-Lee Morrow en spiller der utvivlsomt vil kunne tilføre holdet yderligere kvaliteter.