Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Brøndby line up
Volleyball i Brøndby skal ses i et andet lys. Ikke fordi der er lavet om på hvordan spillet spilles, men fordi Brøndby Volleyball Klub og de øvrige brugere af Stadionhal 1, kan glæde sig over en ny og bedre belysning, som lever op til hvad der kræves i topidræt, hvor der til tider laves TV og live-stream.

Vores kvinder fejrede det nye lys med en sejr i sæsonens første hjemmekamp. Det var Frederiksberg Volley der trak det korteste strå i kampen, som vi vandt med 3-1. To dage senere var det Fortuna Odense der måtte se sig slået med de samme cifre, da vi besøgte den fynske hovedstad.

Sofia og Mette i blokadeSom følge af arbejdet med det nye lys, samt at vi har måttet undvære Sille Hansen og Sofia Bisgaard som var med i Finland, hvor de med DU19-landsholdet vand sølv ved NEVZA mesterskaberne, har der været hjemmekampe der skulle flyttes. Dette betød at vi ikke havde haft ret meget kamperfaring da holdet gik på banen mod Frederiksberg. Spillet hang således heller ikke så godt sammen som det kunne ønskes. Frederiksberg bragte sig foran og der kunne anes noget uro i vores trup, hvilket blandt andet resulterede i fem servefejl, som for alvor gjorde det svært at indhente det tabte. Efter at have været bagud med 6-11, fik vi dog kontakt ved 12-12, men Frederiksberg trak fra igen og kom på 18-15, før vi atter halede ind. Fra 19-19 fulgtes de to hold ad indtil Frederiksberg fik sætbold ved 24-23 og igen ved 25-23. Vi fik en af slagsen ved 26-25, men i en slutspurt tog Frederiksberg tre point i træk og vandt sættet 28-26.

Alina Sode som i første sæt var skiftet ind stedet for Jaimee-Lee Morrow, havde stabiliseret forsvaret så meget, at hun startede på banen i andet sæt. Med spektakulære redninger og præcise fremspil var hun med til at gøre angrebsspillet bedre og især Sofia Bisgaard, som blev kåret som MVP (Most Valuable Player) ved de nordiske mesterskabe viste stor styrke med 70 % kill på sine ti angreb. også serverne var blevet væsentlig bedre og alt i alt resulterede det i en overbevisende sætsejr på 25-11.

Alina smashDe gode takter fortsatte i tredje sæt, hvor Tajma Muharemovic fra start stod for styringen af angrebet. Især Alina Sode nød godt af mange hævninger og udnyttede dem så godt at hun efterfølgende modtog gave fra Grey Matter, som bedste spiller. Også Mette Breuning havde med flere spektakulære angreb på midten samt tre pointgivende blokader. en stor andel i sætcifrene 25-17,

Amerikanske Jaime Kosiorek kom tilbage på banen i fjerde sæt, efter at have været en tur på bænken i tredje sæt og det kvitterede hun for, ved for alvor sine kvaliteter. Otte ud af ti angreb bragede hun i gulvet. Generelt havde Brøndby stor effekt i serverne og kampen kunne bringes i hus med et sæt på 25-13.

Mod Fortuna Odense måtte Brøndby undvære Julie de Blanck, som var kommet til skade under fredagens træning. I hendes fravær blev det Anna Mølck der varetog centerarbejdet, hvilket hun gjorde til fuld tilfredshed. Alina Sode servede kampen i gang med en serie til 5-0, indeholdende to esser. Mette Breuning, som efterfølgende blev udråbt som kampens spiller, var urørlig og vandt i første sæt alle sine fem angreb. Vi trak således hurtigt fra og kom foran med 10-5., men Fortuna kæmpede godt og kom endda foran med 12-11, inden vi igen fik styr på begivenhederne og det afgørende ryk stod Anna Mølck for, da hun servede fra 20-16 til 24-16 og kort efter tog vi sættet med 25-17.

Andet sæt blev stort set afgjort på fantastiske server fra vores side. Efter en kort føring af Fortuna, var det anfører Eva Bangs tur til at serve. Det gjorde hun med en imponerende stime fra 3-6 til 12-6, indeholdende ikke mindre end fem serveesser og der skulle en servefejl til at reddede Fortuna ud af krisen, Glæden varede dog kort i det fynske, for allerede i næste opstilling fortsatte Jaimee-Lee Morrow hvor Eva sluttede, med at serve fra 13-7 til sættets afslutning med de knusende cifre 25-7.

Fortuna fik hurtigt rystet andet sæts grimme oplevelse af sig og kæmpede ufortrødent videre. Vi havde derimod lullet os selv i søvn og til trods for en føring gennem hele sættet, frem til matchbold ved 24-21, formåede vi ikke at lukke kampen. Et heroisk fightende Fortunahold overlevede tre matchbolde, fortsatte med yderligere to point og tvang med en sætsejr på 26-24, kampen ud i endnu et sæt.

Vi kom ikke for alvor op i gear i fjerde sæt, men holdet har trods alt så store kvaliteter, at vi til trods for en knap så tilfredsstillende indsats, hvor kvaliteten var svingende, alligevel formåede at køre en arbejdssejr hjem i fjerde sæt, som blev vundet med 25-23.

Med de to sejre, fastholder vi sin øjeblikkelige 2. plads i Volleyligaen. Næste opgave er på lørdag d. 9. november kl. 14.00 hvor vi på hjemmebane møder Gentofte Volley. En kamp som sendes live på www.volleytv.dk