Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV
Et kæmpende, men noget presset Brøndbymandskab
Det var lidt bange anelser, at Brøndby Volleyball Klub gik på banen til topopgøret i Volleyligaen. Gentofte var kommet rigtig godt fra start og Brøndby som har et højt topniveau har til tider haft nogle dyk i kvalitet, hvor der ikke har været fuld tilfredshed i Brøndbylejren. Ydermere måtte vi til kampen spille uden to at de spillere der normalt optræder i startopstillingen. Centerspiller Julie Molin de Blanck er ude med en forstuvet ankel og Sofia Bisgaard, der var topscorer i sidste sæsons Volleyliga, har også et stort talent i sandet, hvor hun udgør en del af beachvolley landsholdet. Hun havde fået fri for at kunne deltage i en World Tour Beachturnering i Tel Aviv, Israel, hvor det for øvrigt blev til en flot kvartfinaleplads og et slutresultat på 5. pladsen.

Som erstatning for Julie de Blanck, har Brøndby hentet Trine Rask-Nielsen ind i truppen, Trine spillede i sidste sæson for Aarhus og hun var anfører for det danske landshold, men det var kun nået at blive til en enkelt træning sammen med holdet, hvilket ikke er meget tid til at få samspillet i centerangrebet til at blive optimalt.

Jaimee-Lee Morrow i en modtagningSille Hansen var udset til at erstatte Sofia Bisgaard på højrekanten og det gjorde hun med stor succes fra start og hendes tre vundne angreb samt gode angreb af Jaimee-Lee Morrow, som efterfølgende fik gave fra Grey Matter som bedste spiller, var med til at give os en føring på 10-8. Det varede dog kort. Gentofte havde et flot og levende forsvar og som kampen skred frem blev det sværere og sværere for Brøndby at vinde sine angreb. Gentofte trak fra og vandt sættet 25-20.

Trine Rask-Nielsen var kommet på banen i løbet af første sæt, men vores modtagninger lå slet ikke til at kunne udnytte hendes og centermakker Mette Breunings store potentiale i det hurtige centerspil. Uden et effektivt centerangreb, blev det også en del sværere for kantangriberne, som flere gange i andet sæt, måtte se sig bremset af Gentoftes blokader. Gentofte kunne dermed støt øge et forspring, som ved sættets afslutning var blevet på 25-17.
Headcoah Jens Bang prøvede i tredje sæt at bytte noget rundt i opstillingen. De to centerspillere byttede plads og amerikanske Jaime Kosiorek blev flyttet ud på højrekanten og forsvarsstærke Alina Sode startede på venstrekanten. Det så da også ud til at ændringerne havde den ønskede effekt. Gode modtagninger af Alina Sode skabte fundamentet for noget bedre centerspil og Brøndby kom i front med 5-2, men glæden varede kort. Gentofte spillede en helt igennem flot kamp og kunne dermed også med 25-21, sætte det tredje sæt ind på kontoen.

Det var ikke lige den optakt vi havde håbet på, inden næste weekends NCC-mesterskab som spilles i London fra d. 15.-17. november. Her skal vi forøge at kæmpe os i medaljespillet i en pulje, hvor vi skal møde Oslo og den arrangerende klub Polonia. Forhåbentlig vender vi hjem med medaljer og en styrket selvtillid, inden de d. 23. november kl. 14.00, på hjemmebane, skal møde ASV Elite i den hjemlige Volleyliga.