Quality Wine

Mikasa

DSV

Nr. 3 Mathildur Einarsdottir og nr. 1 Abby Feyereisen i en blokade (Foto: Claus Olsen)

Effektiviteten i angrebet var ikke nok til at overvinde Team Køges forsvar, da Brøndby Volleyball Klub lørdag d. 3. december tabte 0-3.

Det var et godt servende Team Køge hold der lagde bedst fra start i første sæt. Vores modtagning manglede dermed kvalitet og angrebene blev for lette at læse, så Team Køges forsvar holdt vores pointscoring på et minimum og de gik i front med 7-3. Det lykkedes dog med gode server fra Rocio Fortuny og godt arbejde ved nettet af Abby Feyereisen at få kontakt ved 8-8. Køge trak fra igen og kom på 17-14, inden det atter lykkedes os at lukke hullet i en periode hvor det igen var Rocio Fortuny der med et godt servepres var var kraftigt medvirkende til at vi kunne tage føring ved 18-17. Et flot kæmpende Team Køge forsvar afholdt os dog fra at køre sættet hjem og det blev i stedet Team Køge der i en hektisk afslutning kunne tage sættet med 26-24.

Nr. 3 Mathildur Einarsdottir hæver til nr. 14 Rocio Fortuny (Foto: Claus Olsen)Team Køge var ovenpå efter at have taget første sæt og de udnyttede deres momentum til at tage en hurtig føring på 5-0 i andet sæt og de nåede også at få en komfortabel føring på 17-8, før der kom bid i vores angreb. Matthildur Einarsdottir kæmpede ihærdigt for at få etableret nogle angreb, en indsats der blev belønnet med titlen som kampens spiller for Brøndby, men det gode arbejde blev ikke tilstrækkeligt udnyttet af smasherne og selv om spillet begyndte at fungere bedre, var det for sent til at lukke Team Køges store føring og de kunne tage sættet med 25-19.

Det lykkedes heller ikke i tredje sæt at få vores spil til at leve op til det spil der ellers har givet sejre i de seneste fire kampe. Derimod red Team Køge videre på bølgen og med et flot forsvar, som bød på flere spektakulære redninger, herunder også en redning med knæet. De trak fra og tog en velfortjent sejr med 25-15 i tredje sæt.

Det var absolut ikke en kamp som vi er stolte af og der skal arbejdes godt til træning, hvis det skal blive til sejr på lørdag d. 10. december når turen går til Aarhus.