Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV

Brøndby samlet i sejrsrus (Foto: Heiner Lûtzen Ank)

Brøndby Volleyball Klubs Volleyligakvinder levede op til favoritværdigheden, da de onsdag d. 14. december besejrede 1. divisions klubben VLI med 3-0 i landspokal kvartfinalen. VLI ligger i øjeblikket nr. 2 i 1. division og er dermed også en potentiel Volleyligaklub, hvilket de da også levede op til med et hold der, godt støttet af et medlevende publikum sprudlede af spilleglæde, godt styret af deres dygtige hæver Diana Sørensen, som især med stor succes fodrede den tidligere Brøndbyspiller Line Tang Thomsen med hævninger.


Nr. 5 Susanna Ludvig og nr. 12 Mette Breuning i blokade (Foto: Heiner Lûtzen Ank)Det var da også VLI der lagde bedst ud, med en god servestime af Diana Sørensen, som bragte VLI fra 1-2 til 6-2. Vi fik sundet os efter den lidt svage start og fik i Mette Breunings serv kontakt ved 10-10. VLI trak fra igen og nåede på 19-16, før vores 16-årige talent Eva Trpenovska med et godt servepres leverede en stime der indeholdt et es frem mod en føring på 21-19. Ved nettet leverede Evelina Rutkovska en rigtig god præstation som bragte hende op på fem vundne angreb og også Rocio Fortuny, som omsatte 80% af sine angreb til point havde stor andel i at sættet blev hentet hjem til os med 25-21.


Med første sæt i hus, kom der en helt anderledes ro og sikkerhed i vores spil i andet sæt og det blev en ren magtdemonstration. I ingen af rotationerne afgav vi mere en et enkelt point, mens det på egen side blev til flere pæne stimer. Rocio Fortuny stod for en outstanding en af slagsen på otte server, indeholdende tre esser. I samme periode udnyttede Abby Feyereisen og Eva Trpenovska med stor sikkerhed de hævninger Matthildur Einarsdottir lagde til rette for dem og vi kunne gå fra 14-5 til 21-5 og to rotationer senere viste pointtavlen 25-7.


Afklapsningen i andet sæt fik på ingen måde VLI til at lægge sig fladt ned. De kæmpede stadig ihærdigt og var foran med 14-11 inden Eva Trpenovska med en servestime var tæt på at gøre Rocio Fortuny kunsten efter, da hun servede os fra 15-15 til 21-15, med Mette Breuning og Susanna Ludvig som et effektivt plankeværk ved nettet. Det var også Susanna Ludvig der efter at have arbejdet solidt ved nettet, gik ned og sluttede kampen af, da hun med sin tredje serv lukkede kampen ned med et es til 25-16.


Med sejren har vi kvalificeret os til Final-4, som afvikles i Aarhus d. 3.-4. februar, med semifinaler om fredagen og finale og bronzekamp om lørdagen. Det var vores sidste kamp inden en julepause, som spillemæssigt bliver lang, da første opgave i det nye år er en Sport Live transmitteret kamp mod Gentofte Volley, mandag d. 23. januar kl. 18.30 i Kildeskovhallen.