Sejrsattitude01
Brøndby Volleyball Klub står som arrangør af en afdeling af Nordic Club Championship, det nordiske mesterskab for klubhold. Fredag d. 20. november blev de to første kampe i puljen spillet. Brøndbys damer lagde ud mod islandske Afturelding Sports Club og det skulle vise sig at være en overkommelig opgave. På kun 54 minutter blev kampen overstået og vi havde fået en komfortabel start på turneringen med en 3-0 sejr på 25-13, 25-13, 25-7.

Indtil stillinen 6-6 i første sæt, kunne det godt se ud til at blive en lige kamp, men så gik Deme Morales til serv og først ved 13-6 til Brøndby kom Afturelding til fadet igen. Forspringet blev herefter støt og roligt udbygget til slutcifrene 25-13.

I andet sæt var det igen Deme Morales der skabte et afgørende ryk med sin serv fra 7-5 til 13-5. Vores angreb var yderst effektfulde. Paulina-Hougaard Jensen havde en "killprocenr" på 80% og hun blev kun overgået af Trine Kjelstrup, som også blev kåret som vores bedste med hele 15 vundne angreb og tre pointgivende blokader. Hendes utroligt hårde smash, fik flere gange de islandske spillere til at dukke sig i forsvaret og vi kunne stille arbejde os frem mod slutcifrene 25-13.

I tredje sæt blev det igen en serv der lagde grunden til et knusende sæt. Deme Morales havde her sin bedste periode og Sigrid Friis Christiansen servede sættet hjem fra stilling 19-7 til 25-7.

Langt mere kamp om det var der i den efterfølgende kamp, hvor Randaberg fra Norge, skulle møde Holte IF. Det blev en spændende og seværdig kamp, som Randaberg kunne trække sig ud af med sejrcifrene 3-2. Dermed bliver lørdagens kamp mellem Brøndby og Holte IF en nøglekamp, da Holte er tvunget til at vinde, for at have chance for at komme til finalen i januar