Samling01
Brøndby Volleyball klub sørgede lørdag d. 14. marts for, i et brag af en semifinalekamp, at komme et skridt nærmere den eftertragtede DM-finaleplads. Modstanderen var Holte IF, som sammen med Brøndby har været fast deltager i DM-finalerne i de seneste fire år. Brøndby tog således mesterskabet i 2011, Holte kom øverst på skamlen de to efterfølgende år, hvorefter det igen blev Brøndbys tur i 2014. Nu mødes de to hold i semifinalen, som spilles bedst af fem kampe og det ligger således klart at et af holdene ikke når dette års finale. På forhånd er Brøndby udråbt til favorit, idet de har vundet holdenes tre indbyrdes kampe. To gange i grundspillet med henholdsvis 3-2 og 3-1 samt i landspokalfinalen hvor Brøndby trak det længste strå med en 3-1 sejr, men som resultaterne antyder har der hver gang været kamp til stregen og kampene har haft garanti for intense dueller med spænding på højt plan.

Rikke01    Lørdagens kamp var ingen undtagelse. Det fremmødte publikum fik fuld valuta for pengene. Duellerne bølgede frem og tilbage over nettet og der skulle arbejdes hårdt for at score point. Holte fik en lille føring i starten, men bagud 4-5 vandt Brøndby serveretten og Desiree Ates gik til serv. Hun fik lagt et godt pres på Holtes servemodtagning, deres angreb blev dermed ikke så kraftfuldt og med vores libero, Rikke Larsen i hopla, blev banen godt forsvaret og der kunne gennemføres nogle effektive modangreb med centerspiller Sarah Angelos og kantangriber Amy Town som de mest vindende. Vi kom på 12-5. Holte arbejde hårdt for at kæmpe sig tilbage og nåede da også op på 16-18. men så blev det vores norske A-landsholdsspiller Julie Mikaelsen der skulle serve. Hun lagde ud med to serveesser og fortsatte med yderligere tre gode server, som Holte kun med stort besvær fik bragt til angreb, før hun slap jerngrebet ved at lave en servefejl. Inden da var vi kommet på 24-16 og kort efter blev sættet lukket med 25-17.

Det gode spil fortsatte i andet sæt, Begge hold havde et fantastisk forsvarspil, som forhindrede selv de bedste angrebsbolde i at nå gulvbrædderne, men vores styrke er, at der er effektive angribere på alle positioner, så som duellerne skred frem, sørgede en fantastisk spillende hæver Eva Bang, for at finde den spiller der kunne bryde gennem Holtes forsvarsværker. En præstation der efterfølgende gav hende TimeGruppen prisen som bedste spiller. Igen i andet sæt var det Holte der lagde ud med en lille føring, som var størst ved stillingen 11-8, men i Paulina Hougaards serv og med en effektiv Julie Mikaelsen ved nettet, overtog vi føringen med 13-11. Føringen blev udbygget til 22-17, før Holte var tæt ved igen at skaffe kontakt ved 22-21. Pigerne havde dog godt styr på spillet og sættet blev lukket med 25-22.

I tredje sæt tog vi styring fra start og havde skabt sig en solid føring på 21-14, før Holte i de resterende rotationer ved solidt forsvarsarbejde fik mindsket forspringet, så vi i stil med forrige sæt, kunne lukke kampen ned med 25-22.

I kampen undlod trænerteamet at benytte den danske A-landsholdsspiller Trine Kjelstrup, som i ugen op til kampen havde fået en lettere forvridning. Hun blev ellers meldt klar til kampen, men da de øvrige spillere gjorde det rigtigt godt, blev det valgt at spare hende, så hun kan være helt klar til tirsdagens kamp.

Med kampen har vi fået sig et godt udgangspunkt, inden vi allerede tirsdag d. 17. marts kl. 19.00 skal spille anden semifinale på udebanen i Ny Holtehal. En kamp som livestreames på Kanal Sport. Bliver det også til sejr i denne kamp, er muligheden for at spille sig i finalen til stede, når tredje semifinale spilles på hjemmebane lørdag d. 21. marts kl. 14.00 i Stadionhal 1. Bliver det ikke til tre sejre i træk, er der yderligere muligheder for at nå målet d. 24. og 28. marts.