Nr. 2 Tajma Muharemovic hæver til nr. 12 Mette Breuning (Foto: Lars Rasmussen)
Søndag d. 7. marts spillede Brøndby Volleyball Klub årets første semifinale mod Holte IF. Semifinalen spilles bedst af fem kampe, men selv om vi lagde ud med flot spil i første sæt, blev det til en 3-1 sejr til Holte, som dermed har taget det første stik.

Vi måtte stille op uden Cecilie Olsen og Sofia Bisgaard, som i denne periode deltager i en 4-stjerners Beachvolley World Tour. Det er den første turnering efter Corona nedlukningen, hvor de skal kæmpe for at skaffe vigtige point til verdensranglisen, hvor de i øjeblikket er placeret som nummer 96.

Sofia Bisgaard er ofte topscorer i vores kampe og var således også savnet i en kamp, hvor kanterne havde svært ved at slå sig gennem Holtes forsvar.

Nr. 9 Sille Hansen i et angreb (Foto: Lars Rasmussen)Fra start gik det fint for os. Holte havde ikke held med at slå vores servemodtagning i stykker, Sille Hansen, Emma Burton og Freja Barkler modtog solidt og Holte fik kun lavet et enkelt es på dem, hvorimod vi præsteret hele syv af slagsen. Et af Emma Burton og tre af henholdsvis Tajma Muharemovic og Julie de Blanck. Da Holte desuden hjalp til med fire servefejl, kunne vi skabe en solid føring, der var størst ved 16-11 og selv om Holte fik pyntet på det, kunne de ikke indhente os og vi tog sættet 25-22.

Vores gode servemodtagninger fulgte ikke med ind i starten af andet sæt, hvor en godt kæmpende hæver, Tajma Muharemovic havde svære arbejdsbetingelser i bestræbelserne på at finde angribere der kunne score point og selv om modtagningerne blev bedre som sættet skred frem, havde vi svært ved at score point mod et godt forsvarende Holte hold. som tog sættet 25-17.

Forsvaret holdt generelt et højt niveau og vi holdt ofte Holte fra at få bolden i gulvet i lange dueller, men vores angreb var ikke på det sædvanlige høje niveau, så ofte var det Holte der gik sejrrigt ud af duellerne og de tog således tredje sæt 25-15.

Centerangriber Mette Breuning sluttede tredje sæt af med et par pointgivende angreb og hun fortsatte de gode takter gennem hele fjerde sæt og havde således fra slutningen af tredje sæt og til kampens slutning en flot 100% angrebsserie på syv vindere, men da det stadig haltede noget efter på de andre pladser, tog Holte sættet med 25-14 og fik dermed semifinaleseriens første sejr.

Torsdag d. 11. marts kl. 18.00 spilles den anden semifinale på vores hjemmebane.. Desværre er det stadig uden tilskuere, men kampen live streames på http://volleyball.dk/index.php/volley-tv