Quality Wine

Mikasa

DSV
DemeDominique01
To dage efter at danmarksmestrene fra Brøndby med en sejr over Holte IF lagde sig alene i toppen af den danske Volleyliga for damer, skulle de tirsdag d. 10/11 i Øresundsligaen ("OresundLiga") møde de svenske mestre fra Engelholm. Det blev, i en spændende og til tider tæt kamp, til en 3-0 sejr til vores piger, som dermed også topper denne liga, som består af hold der ser ud til at kunne ende i top-3 i de to landes respektive ligaer.

Det var hjemmeholdet fra Engelholm som kom bedst fra start og med få undtagelser tog de føring frem til 18-13, hvor vi vandt bolden og sendte Paulina Hougaard til serv. Det gjorde hun på så blændende vis, at Engelholm kun på to af hendes otte server formåede at lave en servemodtagning der kunne omsættes til et reelt angreb. Det ene af disse var det, angreb, som ved 21-18 til os, hjalp dem ud af Paulinas grumme serveserie, Resten af sættet havde vi godt styr på og vi kunne tage det hjem med 25-22.

DominiqueEva01I andet sæt fulgtes de to hold ad i starten. Brøndbys høje blokade bestående af vores norske A-landsholdsspiller Jule Mikaelsen og Paulina fik presset Engelholms unge stjerne Isabella Haak så meget, at hendes angreb blev dirigeret ned i libero, Rikke Larsens sikre arme. En velspillende Eva Bang havde med sine hævninger, for alvor fundet centerspiller Dominique Thompson, som vandt alle de fem angreb, som Eva lagde til rette for hende. En præstation der var medvirkende til at hun fik TimeGruppen prisen som bedste spiller. Deme Morales var som altid en forrygende dynamo for holdet og da Trine Kjelstrup ved stillingen 15-13 gik til serv, slukkede hun lyset for Engelholm i dette sæt, idet hun med en servestime på otte server, indeholdende to esser førte os til 23-13. Kort efter var sættet på suveræn vis vundet med 25-14.

Tredje sæt blev væsentlig mere spændende. Engelholm lagde sig fra starten i spidsen og havde sin største føring ved 10-6. Vi fik lukket hullet og fik endog en føring på 21-17, men så fik Engelholm smidt grus i maskineriet. Vores ellers så sikre modtagninger svigtede og der manglede bid i angrebet, så Engelholm formåede at lave en stime på seks point frem til en føring på 23-21.

Bedst som det så ud til at kampen skulle ud i endnu et sæt fik headcoach, Jens Bang, ved hjælp af to time-outs, styr på sit hold igen. Serven blev vundet tilbage og Dominique gik til serv. Den pressede situation fik hende på ingen måde til at være forsigtig, så hun fortsatte med det servepres der havde været kendetegnende for pigerne gennem hele kampen. Trine vandt nogle vigtige angrebspoint og da Engelholm slog det sidste angreb ud af banen, kunne vi vinde det sidste sæt med 25-23 og dermed drage hjem med bevidstheden om at være på toppen i to ligaer.

Onsdag får holdet lov at hvile, men allerede torsdag skal spillerne i ilden igen, når de i den tredje kamp på fem dage, skal møde Team Køge i Volleyligaen på hjemmebanen i Stadionhal 1, kl. 19.30.