TimeGruppen

Brøndby Volleyball Klub udtaler:


Brøndby Volleyball Klub og TimeGruppen indgik i 2009 et sponsorsamarbejde med det formål at hjælpe klubben med dens fortsat virke og udvikling.
Takket være TimeGruppen, har BVK fået spilletrøjer til klubbens tre damehold i elitedivisionen, 2. division øst og Danmarksserien.
Sponsorsamarbejdet med TimeGruppen har givet Brøndby Volleyball Klub muligheden for at forfølge et af klubbens store mål - at bringe Danmarksmesterskabet for damer til klubben. Endvidere, i forbindelse med arrangementer afholdt af Brøndby Volleyball Klub for TimeGruppen, har klubbens medlemmer chancen for at arbejde sammen på tværs af hold og derved øge og styrke klubsammenholdet.

 

Om TimeGruppen:

TimeGruppen opererer inden for flere forskellige forretningsområder og tilbyder dig rådgivning om bl.a. revision, forsikring og pension, rekruttering, administration og bogføring, it, skat og meget mere.
Drivkraften er lige dele nysgerrighed, faglighed og fokus på netop din virksomheds udfordringer, og med 130 medarbejdere, alle med individuelle spidskompetencer, bliver der altid tænkt i helhedsløsninger. Det giver unikke muligheder for dig og din virksomhed.
Se mere på timegruppen.dk

 

ok logo

Tank penge til Brøndby Volleyball Klub

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Brøndby Volleyball Klub

Brøndby Volleyball Klub har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Brøndby Volleyball Klub hver gang du tanker benzin eller diesel på kortet. Derudover får vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

Så få et OK Benzinkort, og tank penge til Brøndby Volleyball Klub.

Det er gratis at få et OK Benzinkort.

Du kan også finde et bestillingsskema i forbindelse med Volleyliga kampe. Det udfyldte skema sender du til OK, så vil du inden 8 dage modtage dit OK Benzinkort.

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også tanke penge til klubben. Du skal bare oplyse dit navn og kortnummer til os via sponsorudvalget. Du kan også henvende dig direkte til OK på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., som så vil tilknytte dit kort til vores sponsoraftale.

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK-tankstationer over hele landet. Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her.

Hos OK kan du også købe billig fyringsolie, træpiller, træbriketter, brænde, el og varmepumper. Du kan bestille døgnet rundt. Gå ind på www.ok.dk, eller ring 70 10 20 33.

 

KT Tape Danmark leverer kvalitets kinesiologitape til elite og bredde idrætsudøvere. KT Tape har verdens eneste syntetiske kinesiologitape, som bedre holder til hård træning og stor belastning. Limen er latexfri og allergitestet.

KT Tape Danmark er ejet af Mads Krøyer som i det daglige også er fysiurgisk massør. Der samarbejdes tæt med KT Tape USA og vi kan, udover at levere et fantastisk produkt, bistå med vejledning og kurser omkring kinesiologitape.

www.kttape.dk har vi samlet de mest gængse instruktionsvideoer, så du kan lære at tape dig selv eller en træningskammerat.

Køb KT Tape på Knap 80x40px
Bak op om vores sponsorer,
de bakker op om os

TimeGruppen

OK

KT Tape

Joma

Grey//Matter

Cortex

Quality Wine

Mikasa

DSV