Quality Wine

Mikasa

DSV
Nr. 4 Alina Sode og nr. 9 Sille Hansen i en blokade (Foto: Lars Rasmussen)
Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder kom et skridt nærmere DM-semifinalerne, da de torsdag d. 27. februar besejrede VK Vestsjælland med 3-0.

Optakten til kampen var ellers ikke den bedste, idet Mette Breuning to dage før vred rundt på foden og dermed var ude af stand til at spille. Det gav udfordringer i en trup der i forvejen har været lidt udfordret, men igen blev der fundet en løsning som fungerede godt og sikrede sejren. Sille Hansen som normalt bestrider en angrebsposition på venstrekanten, blev udset til arbejdet på midten og det gjorde hun fint til trods for den minimale erfaring hun har på denne plads.

Nr. 4 Alina i et smash (Foto: Lars Rasmussen)VK Vestsjælland kom fint med i starten og havde flere små føringer. De førte således med 12-10, da det blev besluttet at skifte anfører Eva Bang med vores 17-årige talent Tajma Muharemovic. Et skifte der fungerede så godt, at Tajma spillede kampen færdig. Ved 14-14 sørgede Alina Sode med en lille servestime for at bringe os foran med 17-14 og derfra var der styr på begivenhederne frem til 25-17.

VK Vestsjælland lagde også i andet sæt bedst fra start og kom foran 8-3, inden vi i Alina Sodes serv fik bragt balance i regnskabet og efterfølgende tog en lille føring frem til 17-14, hvor Sofia Bisgaard med en utrolig flot servestime sørgede for at tage brodden af VKV´s angreb, så vi i en slutspurt kunne tage sættet med 25-14.

I tredje sæt var det vores tur til at lægge os i front fra start. Jaime Kosiorek lagde ud med to serveesser, Sofia Bisgaard lavede ni point i dette sæt og nåede da også sammenlagt op på 23 point i kampen og Alina Sode ydede et eminent forsvarsspil, som efterfølgende gav hende prisen fra Grey Matter som bedste spiller. Vi fik den største føring ved 16-8, hvorefter VKV fik pyntet lidt på stillingen, inden vi kunne lukke kampen med 25-22.

Kvartfinalen spilles bedst af tre kampe og anden kamp spilles i Korsør allerede søndag d. 1. marts. Skulle det lykkes VKV at vinde kampen, skal den tredje og afgørende kamp spilles allerede dagen efter, mandag d. 2. marts kl. 20.00 i Stadionhal 1.